Iktisas ALC Takaful Ikhlas – Business Owner Synergy system (BOSS) , JANA Pendapatan perniagaan Takaful melalui recruitment secara pantas dan mudah.

Iktisas merupakan ALC bumiputera pertama di Takaful Ikhlas yang ditubuhkan daripada gabungan 7 Group agency Manager yang berpengalaman luas didalam industri.

Melalui iktisas , seorang executive partner (EP) tidak perlu menunggu bertahun tahun untuk menikmati komisen overriding daripada recruitment yang dibuat.

Dengan Iktisas anda boleh menikmati pendapatan dengan dua cara

  1. jualan
  2. Insentif Rekrutmen

Melalui Jualan anda layak menikmati 100% komisen daripada jualan anda.

 

Melalui insentif rekrutmen anda layak menikmati pendapatan dengan merekrut ahli baru.

Bagaimana anda boleh menjana pendapatan dengan mudah dan cepat melalui merekrut ahli baru?

Jika anda mendaftar sebagai executive partner (EP) anda perlu mencapai syarat dibawah

  1. Penghasilan peribadi hanya 30,000 FYAC sahaja
  2. Rekruit 2 rakan niaga yang baru ( EP)

Apabila anda mencapai syarat diatas secara automatik anda akan dinaikkan pangkat sebagai Senior Executive Partner (SEP). Sebagai SEP anda layak menikmati insentif rekrutmen untuk setiap rakan niaga baru (EP).

Level Pertama : 10%

Level kedua : 2%

Level ketiga : 2%

Level keempat : 1%

Bayangkan Jika anda mempunyai 10 EP yang membuat jualan peribadi sebanyak 30,000 FYAC. ini bermaksud untuk first level sahaja produksi kumpulan anda adalah RM 300,000. Jadi anda layak menerima komisen sebanyak 10% daripada jualan peribadi iatu sebanyak  RM 30,000. Ini bermaksud anda telah menjana 30,000 ringgit  hanya daripada insentif rekrutmen dan ini adalah tambahan daripada jualan peribadi anda. 

Ini hanya level pertama tidak termasuk level kedua sehingga ke empat. Potensi pendapatan anda adalah tiada had bersama iktisas. Mudah bukan?

 

Jika anda ingin menyertai kami click link dibawah

http://iktisas.wassap.my

 

Iktisas ALC Takaful Ikhlas – Business Owner Synergy system (BOSS) , JANA Pendapatan perniagaan Takaful melalui recruitment secara pantas dan mudah.

Leave a Reply

%d bloggers like this: