Kelebihan renew online car insurance/takaful dengan insuranskereta.my

Insuranskereta.my adalah agent yang memberi fokus kepada online renewal untuk takaful kenderaan. Kami paham anda sibuk dan tidak mahu membazir masa anda tersangkut di traffic jam atau melalui keperitan mencari parking. Tahukan anda dengan teknologi e-covernote dan MYEG roadtax delivery , anda boleh renew takaful kenderaan anda dalam masa 15 minit. Roadtax boleh dihantar kepada anda didalam masa 24-28 jam bergantung kepada lokasi anda.

Anda tidak perlu lagi geran , salinan covernote untuk renew takaful kenderaan anda. Bagi memudahkan anda menghubungi kami , kami meletakkan link whataaps di hampir kesemua post kami di website. Klik di link tersebut anda akan terus dapat menghubungi kami melalui whatapps.

Whatapps kami no kad pengenalan ( owner) dan no plet , kami akan menghantar quotatiodengan segera. Jika anda setuju dengan harga yang diberi, pembayaran boleh dilakukan melalui online bank transfer atau kad kredit. Setelah selesai covernote takaful akan dihantar serta merta. Jika anda mahu kami memperbaharui roadtax /cukai jalan , resit myeg juga akan dihantar kepada email anda.

Roadtax akan sampai dialamat yang diberi didalam masa 24-48 jam hari bekerja. Anda tidak perlu buat apa apa , hanya whatapps kami dan kami akan selesaikan segalanya.

 

Whatapps Dapatkan Sebut Harga Takaful Kenderaan dan Cukai jalan Murah dan Pantas daripada kami

http://wassap.my/0183648683/insuranskereta

Penghantaran ke pintu rumah dalam masa 24 jam dikawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor

Kelebihan renew online car insurance/takaful dengan insuranskereta.my

Leave a Reply

%d bloggers like this: