Nak cari Insuran / Takaful kereta murah?

http://wassap.my/0165426515

Harapan anda mungkin akan termakbul pada 1/7/2017. Bank Negara akan memulakan De-Tariffication pada tarikh tersebut dan tiada lagi struktur harga taarif seperti sekarang. Anda boleh memilih syarikat Takaful / insuran yang mengenakan harga premium paling rendah . Harga premium akan berdasarkan risiko kenderaan dan pemilik kenderaan itu sendiri. Sebagai contoh harga untuk risiko yang sama akan jadi berbeza berbeza diantara syarikat Takaful dan Insuran.

Anda mungkin membayar kurang atau lebih selepas 1/7/2017. Jika anda dan kenderaan anda tergolong didalam kumpulan berisiko tinggi mungkin anda akan membayar lebih daripada harga premium sekarang. Sebaliknya jika anda dan kenderaan anda berada didalam kumpulan berisiko rendah anda mungkin akan membayar harga premium yang lebih rendah daripada sekarang.

Dijangka syarikat Takaful/Insuran yang besar akan dapat memberi harga premium yang lebih murah disebabkan keupayaan menyerap risiko yang lebih baik. Pelanggan boleh meneliti harga dan perlindungan yang diberi sebelum membuat keputusan.Pasaran insuran kenderaan akan menjadi bebas selepas 1/7/2017 jadi tiada lagi harga tetap berdasarkan harga pasaran kenderaan seperti sekarang.

Whatapps Dapatkan Sebut Harga Takaful Kenderaan dan Cukai jalan Murah dan Pantas daripada kami

http://wassap.my/0183648683/insuranskereta

Penghantaran ke pintu rumah dalam masa 24 jam dikawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor

Nak cari Insuran / Takaful kereta murah?

Leave a Reply

%d bloggers like this: